LPG Kroppsbehandling: 40 min 750 kr

Om du bokar en ny tid vid ditt besök samma dag betalar du endast 650 kr

LPG Kroppsbehandling: 60 min 850 kr

Om du bokar en ny tid vid ditt besök samma dag betalar du endast 750 kr

Prova på behandling: 40 min 550 kr (Gäller endast en gång)

LPG Kropp & Ansikte: 70 min 1250 kr  

Kroppsbehandling med en liten ansiktsbehandling Lift and Glow

Finns även som kur, som betalas vid första besöket.

Kur : 5 Behandlingar 40 min 3250 kr (ord 3750 kr)  

Kur: 5 Behandlingar 60 min 3750 kr kr (ord 4250 kr)

Kur: 10 Behandlingar 40 min 6500 kr (ord 7500 kr)

Kur: 10 Behandlingar 60 min 7500 kr (ord 8500 kr)LPG-Endermologie, är en mekanisk teknik som kombinerar vakuumsug med att två rullar symmetriskt och rytmiskt veckar huden.

LPG är en effektiv och överlägsen metod för att reducera celluliter, forma kroppens konturer och ge dig en fastare och spänstigare hud. Den kan även lindra muskel- och ledvärk. Behandlingarna anpassas efter behov och önskemål. Metoden ökar blodcirkulationen i huden och verkar lymfdränerande, vilket gör att slaggprodukter och överflödig vätska drivs ut och fettförbränningen ökar. Behandlingen har även en skön avstressande effekt. Med LPG kan man även minska biverkningarna vid kirurgiska ingrepp.

LPG behandling kan med fördel rekommenderas till patienter som har problem med bl.a. fibromyalgi, reumatisk värk samt stelhet i kroppen. LPG erbjuder en unik och patenterad teknologi för att forma kroppen och skapa ett inre välbefinnande.

Antalet behandlingar som behövs för bästa resultat varierar beroende på kroppstyp, fysik, ålder, motion samt kostvanor, men en rekommendation till att börja med är 1 gång/vecka, ungefär 8 behandlingar sen för ett hållbart resultat en gång/månad.


Behandlingen är bra för :

Kroppsskulptering

Före/efter kirurgiska ingrepp

Ödem

Fibromyalgi

Fibroser

Stelhet

Idrottsskador

Lindra muskel- och ledvärk

Påskynda återhämtning efter träning

Reducerar överflödigt fett i problemområden

Reducerar celluliter

Formar och lyfter rumpan

Framhäver kroppens konturer

Formar och lyfter kroppens konturer

Återställer hudens elasticitet

Slimmar figuren

Undvik behandling :

Cancer Infektion

Inflamationsfas

Äter blodförtunnande medicin

Blodsjukdom

Graviditet


Behandlingen utförs nästan alltid med en kroppsstrumpa på, och den köper man hos mig för 250 kr.

Den är din personliga och kan lämnas kvar hos mig med namn på.

Vid första besöket kan du låna en.

HISTORIEN BAKOM LPG – ENDERMOLOGIE®

I slutet av 70-talet råkade Louis Paul Guitay (LPG) ut för en trafikolycka och skadades allvarligt med omfattande ärrbildning som följd. Guitay fick terapeutisk massage för att mjuka upp vävnaden och för att återställa muskelfunktionen. De här massagebehandlingarna, som varade tre till fyra timmar per dag, bestod i manuellt rullande av huden för att återfå elasticiteten. Guitay var inte nöjd med behandlingarna då det tog så ofantligt mycket tid och resultaten varierade mycket beroende på massageterapeutens kunnighet. Som ett resultat av detta designade Guitay LPG Endermologie-systemet, vilket är en motoriserad mekanisk massagemetod för att uppnå samma resultat som vid en manuell massage.

Kort därefter använde man massagemaskinerna för att behandla sådana ärr och skadad vävnad som Guitay hade drabbats utav. Under massagen upptäckte läkarna att lokala fettdepåer och celluliter försvann vilket beror på den stretching av vävnaden som man får, stimuleringen av det lymfatiska systemet och tryckförändringen som uppstår med vakuumet.

Den kosmetiska användningen av LPG Endermologie® är spridd över hela världen och FDA har godkänt metoden för reducering av lokala fettdepåer och celluliter. Metoden används också i kombination med fettsugning vilket kortar ner läkningstiden och gör resultatet jämnare och snyggare.