Har du speciella problemområden, vänligen tala om det så att din tid ska bli så bra som möjligt. I massagen kan det vara så att jag kombinerar med bambu och koppning. Den massage teknik jag utför är Finsk klassisk massage.

Massage helkropp: 90 min 1000 kr

Massage helkropp: 75 min 830 kr

Massage helkropp: 60 min 730 kr

Massage halvkropp: 45 min 600 kr

Massage halvkropp: 30 min 500 kr 

Kombo klassisk massage 30 min och 15 min Andullationsmassage 15 min: 700 kr

Kombo klassisk massage 45 min och Andullations massage 15 min: 830 kr

Kombo klassisk massage 30 min och 30 min Andullations massage: 830 kr 

Kombo klassisk massage 45 min och 30 min Andullationsmassage: 930 kr

Behandlingen varieras med massage bambupinnar och koppor.

Bambumassage är en djupgående behandling för att mjuka upp stela leder och muskler. Med hjälp av bambupinnarna kommer man djupt in muskulaturen och får loss på spänningar i hela kroppen. Tekniken har en mycket utrensande effekt och hjälper kroppen att bli av med slagg och giftiga ämnen, så viktigt är att dricka mycket vatten efter denna behandling. Kombinationen av den utrensande effekten och den djupgående massagen har även visat sig vara väldigt effektiv mot celluliter. Bambupinnarna går in på djupet och krossar cellulitdepåerna som sedan naturligt rensas ut ur kroppen.

Fördelar: Kan även användas om en metod för stresshantering, men kan också hjälpa till vid t.ex. migrän och andningsproblem.

Då du ska avstå en bambumassage:

Högt blodtryck, Inflammationer-vila och kyla är bäst då, Hjärtproblem, Öppna sår, Nya skador/ärr, Gravid, Feber.

Koppning går ut på att man jobbar med undertryck dvs vakuum. På det sättet har man möjlighet att arbeta med stora delar av kroppen. Blodcirkulationen ökar och främjar lymfsystemet så kroppen själv rensar ut orenheter.


Lymf & Fascia massage: 90 min 1000 kr (Rekommenderas dem tre första tillfällena)

Lymf & Fascia massage: 75 min 830 kr (Underhållsbehandling)

Lymf & Fascia massage: 60 min 730 kr (Underhållsbehandling)

Lymf paketet: 3 st 90 min Lymf & Fascia massage: 2700 kr (ord 3000 kr)     

Lymfsystemet är ett av de allra viktigaste systemen i vår kropp. Ditt lymfsystem är nämligen en betydande del i ditt immunförsvar.

Ett bra lymfflöde renar bindväven/fascian och fungerar som ditt ”avloppssystem” och är en del av ditt ”reningsverk” Det är ett eget system som går parallellt med venerna. Vid nyckelbensgropen sammankopplas det med blodcirkulationen där det tömmer lymfvätska och slaggprodukter för vidare transport till njurarna för att sedan utsöndras via urinen.

Ett fritt flöde är en förutsättning för friskhet, hälsa och energi. Kroppen bildar 2-4 liter lymfvätska/dygn och samma mängd vätska behöver föras bort för att undvika svullnad och viktökning.

Hur mår du om ditt lymfsystem inte har ett fritt flöde? några exempel är

– Spänd nacke och hals

– Svullnader i ben och fingrar

– Ankel svullnad som ger märken efter strumpor

– Celluliter

-Återkommande förkylningar

– Migrän

– Stor utan anledning, trots att du äter bra och rör på dig

-Ben/fötter som somnar.

– Kraftig värk

– Celluliter

– Känner dig frusen och kall.

– Åderbrock

-Magproblem

– Sömnsvårigheter

– Hårda kulor under huden (fibroser)

– Lipödem

Lymf och fascia massage är en behandlande massage och en rekommendation är att gå på tre täta behandlingar och mellan varje behandlingstillfälle är det viktigt med egenvård, egenvård som behövs dagligen. Det kan vara så att du har ett stillasittande jobb, ställ dig upp ofta och rör på dig. Kroppen älskar rörelse. I behandling använder jag mig av massage koppor.