Har du speciella problemområden, vänligen tala om det så att din tid ska bli så bra som möjligt. I Friskvårdsmassagen kan det vara så att jag kombinerar med bambu, koppning och LPG massage.


Friskvårdsmassage Helkropp: 90 min 920 kr

Friskvårdsmassage Helkropp: 60 min 600 kr

Friskvårdsmassage Halvkropp Rygg/axlar/nacke/dekolletage/ansikte: 45 min 500 kr

Friskvårdsmassage Halvkropp rygg/axlar/nacke: 30 min 420 kr

Friskvårdsmassage + LPG: 70 min 1000 kr

Behandlingen varieras med massage och massage med bambupinnar och koppor.

Bambumassage är en djupgående behandling för att mjuka upp stela leder och muskler. Med hjälp av bambupinnarna kommer man djupt in muskulaturen och får loss på spänningar i hela kroppen. Tekniken har en mycket utrensande effekt och hjälper kroppen att bli av med slagg och giftiga ämnen, så viktigt är att dricka mycket vatten efter denna behandling. Kombinationen av den utrensande effekten och den djupgående massagen har även visat sig vara väldigt effektiv mot celluliter. Bambupinnarna går in på djupet och krossar cellulitdepåerna som sedan naturligt rensas ut ur kroppen.

Fördelar: Kan även användas om en metod för stresshantering, men kan också hjälpa till vid t.ex. migrän och andningsproblem.

Då du ska avstå en bambumassage:

Högt blodtryck, Inflammationer-vila och kyla är bäst då, Hjärtproblem, Öppna sår, Nya skador/ärr, Gravid, Feber.

Koppning går ut på att man jobbar med undertryck dvs vakuum. På det sättet har man möjlighet att arbeta med stora delar av kroppen. Blodcirkulationen ökar och främjar lymfsystemet så kroppen själv rensar ut orenheter.


Chokladdröm: 60 min 620 kr

Här njuter du av en helkroppsmassage med varm choklad, kaffe och havtorns olja.

OBS!! Kom med oömma kläder då oljan kan färgas av.

Chockladdröm Delux: 1000 kr

En varm chokladolja hälls över din kropp samtidigt som du får en helkroppsmassage samt ansikte.

Inkl en liten ansiktsbehandling med choklad, kaffe och havtorn.

OBS!! Kom med oömma kläder då oljan kan färgas av.

– En energigivande massage som stimulerar energiflödet i kroppen. Massagen renar kroppen på slaggprodukter och överskottsvätska samt ökar upptagningen av syre och näringsämnen i vävnaderna. Blandningen av choklad och kaffe gör att du får mer energi samtidigt so det har en lugnande effekt.


Info om Choklad serien som jag använder.

Choklad serien är en svensk, biologisk och ekologisk hud- och kroppsvårds serie. Alla produkter är tillverkade i Jämtland med råvaror av högsta kvalitet. Serien har tre huvudingredienser: choklad, kaffe och havtorn.

Choklad: Choklad Serien innehåller 70 % mörk ekologiskt odlad choklad. I dag vet vi att mörk choklad har många positiva effekter både in- och utvärtes. Den innehåller massor av antioxidanter som kan skydda cellerna mot onödiga skador och kan därmed motverka onödigt åldrande. Antioxidanter kan också ha andra effekter, som att motverka tillväxt av bakterier. Choklad innehåller flavonoider som är känd för att verka antiinflammatoriskt och vara välgörande för huden. Kakao har många positiva effekter på huden. Den ger spänst, återfuktar, slimmar och stramar upp. Den gör huden mjuk och ger den näring samt ökar cirkulationen.

Kaffe: Kaffet i Choklad Serien är ekologiskt odlat. Kaffebönan är naturligt rik på antioxidanter som är välgörande för huden och kan skydda cellerna mot onödigt åldrande. Antioxidanter kan dessutom motverka bakterier och andra mikroorganismer. Enligt senaste rön har även kaffeoljan visat sig vara effektiv mot fina linjer och solskadad hud. Koffeinet verkar dessutom sammandragande på blodkärlen vilket gör den effektiv mot celluliter. Oljan från kaffebönan verkar rengörande och återfettar huden vilket resulterar i en mjuk och fin hy.

Havtorn: Choklad Seriens havtorn är kravodlade i Jämtland. Havtorn är ett viktigt inslag i Choklad Seriens produkter. Havtorn är nyttigt både in- och utvärtes. Det är en av världens vitaminrikaste bär! Halten av C-vitamin är den största av alla ätbar bär och frukter. Studier visar på att havtorn för invärtes bruk kan förebygga hjärt- och kärlsjukdomar. På senare tid har havtornsolja blivit uppmärksammad för att ha god effekt på hudproblem och ge vacker hy. Flera studier pekar på att havtornsolja motverkar irriterad hud som eksem och akne, och att oljan kan motverka onödigt åldrande. Unikt med havtorn är att den ofta ger ett snabbt resultat. Den goda effekt som havtorn ofta har på huden beror troligtvis på att den innehåller så många för huden välgörande näringsämnen. Havtorn är rik på A-vitamin, C-vitamin, proteiner, fettsyror, karotener och E-vitamin liksom mindre mängder av B-vitamin och K-vitamin. Den innehåller massor av antioxidanter och rikligt med omega 3, 6, 7 och 9.

Hot stone helkroppsmassage: 90 min 1100 kr

Inkl en liten ansiktbehandling.

Här njuter du av en helkroppsmassage inkl ansikte med varma lava stenar inkl en liten ansiktsbehandling med rengöring, peeling, ansiktsmask efter hudens behov som avslutas med serum, fuktkräm och ögonkräm 

Denna behandling ökar blod och lymfcirkulationen och är mycket djupgående, den har en lugnande och stressreducerande effekt samtidigt som den ger ny kraft och energi.

Hot Stone massage helkroppsmassage inkl ansikte: 60 min 720 kr

OBS!!! I Hot Stone massagen används en varm chokladolja, så kom med oömma kläder då oljan kan färgas av.