Har du speciella problemområden, vänligen tala om det så att din tid ska bli så bra som möjligt. I Friskvårdsmassagen kan det vara så att jag kombinerar med bambu, koppning och LPG massage.


Friskvårdsmassage Helkropp: 90 min 1000 kr

Friskvårdsmassage Helkropp: 60 min 650 kr

Friskvårdsmassage Halvkropp Rygg/axlar/nacke/dekolletage/ansikte: 45 min 550 kr

Friskvårdsmassage Halvkropp rygg/axlar/nacke: 30 min 450 kr

Kombo Friskvårdsmassage 45 min och Andullations massage 15 min: 750 kr

Kombo Friskvårdsmassage 30 min och 30 min Andullations massage: 800 kr Behandlingen varieras med massage och massage med bambupinnar och koppor.

Bambumassage är en djupgående behandling för att mjuka upp stela leder och muskler. Med hjälp av bambupinnarna kommer man djupt in muskulaturen och får loss på spänningar i hela kroppen. Tekniken har en mycket utrensande effekt och hjälper kroppen att bli av med slagg och giftiga ämnen, så viktigt är att dricka mycket vatten efter denna behandling. Kombinationen av den utrensande effekten och den djupgående massagen har även visat sig vara väldigt effektiv mot celluliter. Bambupinnarna går in på djupet och krossar cellulitdepåerna som sedan naturligt rensas ut ur kroppen.

Fördelar: Kan även användas om en metod för stresshantering, men kan också hjälpa till vid t.ex. migrän och andningsproblem.

Då du ska avstå en bambumassage:

Högt blodtryck, Inflammationer-vila och kyla är bäst då, Hjärtproblem, Öppna sår, Nya skador/ärr, Gravid, Feber.

Koppning går ut på att man jobbar med undertryck dvs vakuum. På det sättet har man möjlighet att arbeta med stora delar av kroppen. Blodcirkulationen ökar och främjar lymfsystemet så kroppen själv rensar ut orenheter.

Hot Stone Helkroppsmassage inkl en ansiktsmassage: 60 min 750 kr

Denna behandling ökar blod och lymfcirkulationen och är mycket djupgående, den har en lugnande och stressreducerande effekt samtidigt som den ger ny kraft och energi.

OBS!!! I Hot Stone massagen används en varm chokladolja, så kom med oömma kläder då oljan kan färgas av.